DJI MAVIC Air Flame Red

DJI MAVIC Air Flame Red

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena95.900,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
DJI MAVIC Air Flame Red
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis

Snimite sve svoje avanture u zapanjujućem detalju sa Mavic Air Fly More Combo od DJI-a. Ovaj preklopni džepni prenosivi dron je dizajniran sa putnicima i ljubiteljima eksterijera. Poseduje 3-osnu gimbal stabilizovanu kameru s CMOS senzorom od 1.2 / 3 "koji slika12MP fotografije i može snimati 4K video na 30fps-a koji može preneti brzinom do 100Mb / s ili čuvati na svojoj 8GB Internoj memoriji.
Što se tiče performansi, Mavic Air nudi više načina letenja, može dostići maksimalnu brzinu do 43 km / h, i nudi maksimalno vreme letenja do 21 minute. Za bezbednost i sigurnost, Mavic Air koristi napredni sistem za kontrolu leta koji se primjenjuje na nekoliko sofisticiranih tehnologija, uključujući Visual Inertial Odometri (VIO) i Advanced Pilot Assistance Sistems (APAS), da se lociraju u 3D prostoru, otkriju predmete i izbegavaju sudare .
Mavic Air radi u tandemu sa DJI-ovom GO 4 mobilnom aplikacijom za pristup postavkama, prikupljanjem telemetrije, pregledom niske latencije video feed-u, kao i sa naprednijim funkcijama, kao što je pristup QuickShots-u, ActiveTrack-u i još mnogo toga. Pored tradicionalnih kontrola džojstika, možete da letite Mavic sa jednostavnim komandama zasnovanim na dodiru ili koristeći određene gestove ruke.