DJI Mavic Pro Platinum
DJI Mavic Pro Platinum
DJI Mavic Pro Platinum
DJI Mavic Pro Platinum

DJI Mavic Pro Platinum

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena132.970,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
DJI Mavic Pro Platinum dron
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis
 • DJI MAVIC PRO PLATINUM
  Mavic Pro Platinum Karakteriše novi glatki i kompaktni dizajn, koji je kako snažan tako i privlačan. Sada sa poboljšanim performansama, vremenom leta do 30 minuta i smanjenom bukom do 60% postavlja Mavic na prvo mesto portabl dronova.
  Gde god da krenete
  DJI Mavic je mali ali moćan dron koji veoma lako I bez brige pretvara nebo u vaše kreativno platno, pomažući vam da svaki trenutak bude leteći trenutak. Njegova kompaktna veličina krije visoki stepen kompleksnosti koji ga čini jednim od naj sofisticiranijih letećih kamera. 24 kompjuterska jezgra, novi sistem za upravljanje I prenos slike do 7km, 4 optička senzora I 4K kamera stabilisana u sve 3 ose su pod vašom komandom na samo jedan pritisak palcem ili klikom na ekranu.
  LETITE MILJAMA PRAVO IZ DŽEPA
  Unutar Mavikovog džepnog daljinskog upravljača je DJI-eva nova OcuSync transmiciona tehnologija sa dometom do 7km* i prenosom slike u Punom HD 1080p/720p formatu.
  *Domet je od 7km može se postići uz optičku vidljivost i let u okruženjima bez radio zračenja
  NEMA UDARANJA U PREPREKE
  Nećete udariti ni u šta ukoliko znate šta se nalazi ispred vas. Isto tako je i sa Mavic Pro letelicom. Koristeći FlightAutonomy on može videti prepreke na 15 metara ispred sebe. Može da leti brzinom do 36Km/h izbegavajući prepreke.
  APSOLUTNA PRECIZNOST
  FlightAutonomy tehnologija znači da Mavic može da lebdi precizno u više okruženja i automatski sleće tačno na mesto sa kog je poleteo.
  Maksimalna rezolucija snimanja C4K: 4096×2160 24p
  Maksimalna rez. fotografije 4000 x 3000 (12 MP)
  Maksimalno vreme letenja 27 minuta
  Maksimalna brzina letenja 65 km/h
  Kapacitet baterije 3830 mAh