DJI Ronin-S Essentials Kit CP.RN.00000033.01

DJI Ronin-S Essentials Kit CP.RN.00000033.01

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena52.299,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
DJI Ronin-S Essentials Kit
Karakteristike - 3 ose (Pitch, Roll, Yaw): Yaw (Pan): 360° Pitch (Tilt): 280° (-95 to 185°) Roll: 360° - 1 x USB tip C port - Kapacitet baterije: 2400 mAh - Trajanje baterije: 12 sati - Li-Ion baterije - Dimenzije: 59.0 x 29.3
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis
  • DJI Ronin-S Essentials Kit CP.RN.00000033.01
  • Ronin-S je umanjena verzija već dokazanih Ronin stabilizatora. Ali ne dajte da Vas zavarava njegova veličina - on ipak može da nosi fotoaparate do 3.6kg težine. Kompatibilan je praktično sa svim Canon EOS DSLR modelima (bilo full-frame, bilo krop), sa Nikon FX i DX telima, zatim Sony A9, serijama A7 i A6xxx, sa Panasonic GH5/GH5S i GH4, ali i sa Hasselblad X1D.
  • Razume se, DJI Ronin-S obezbeđuje najviši nivo stabilizacije u sve 3 ose i kompatibilan je kako sa stabilizacionim sistemima unutar objektiva, tako i sa onim ugrađenim u samim fotoaparatima. Što se tiče rotacija po osama, situacija je sledeća: Pan: 360°; Tilt: 280° (-95 to 185°); Roll: 360°. Brzina kretanja po svim osama iznosi 360°/s. Njegovi motori su vrlo jaki i izdržljivi, tako da će stabilizacija raditi na najvišem nivou čak i kad se snimatelj kreće zajedno sa gimbalom do brzine od 75km/h.
  • Ono što je najbitnije jeste da se DJI Ronin S može pohvaliti brojnim pametnim i veoma korisnim režimima i funkcijama. SmoothTrack tehnologija omogućava gladak prelaz iz Upright u Underslung režim, bez ikakvih neželjenih vibracija, i to duž sve 3 ose. Tu je sportski režim (Sport Mode) za praćenje brzih meta. Sa strane ručice nalazi se točkić za štelovanje fokusa (Focus Wheel), pomoću koga sami vrlo lako prilagođavate fokus fotoaparata datoj situaciji (može se montirati i sa leve i sa desne strane). Štaviše, Ronin-S može da pamti 3 različita profila, sa različitim postavkama, a pomoću tastera M lako možete prelaziti iz jednog u drugi. Povrh svega, uz pomoć DJI Ronin mobilne aplikacije, na raspolaganju su Vam režimi Panorama, Timelapse, Motionlapse i Track, preko kojih možete dati prostora Vašoj kreativnosti da dođe do izražaja.
  • Kada je reč o fizičkim detaljima, DJI Ronin-S se lako rastavlja na delove, što pakovanje i prenos čini jednostavnim i zahvalnim. Bitna stavka je to da u sebi poseduje ugrađenu litijum-polimersku bateriju, koja obezbeđuje čak 12 sati kontinuiranog rada. Ono što je takođe važno istaći, a tiče se ergonomije ovog stabilizatora, jeste činjenica da je njegov roll motor malo spušten, tako da ne blokira ekran fotoaparat tokom snimanja - fotoaparat se nalazi iznad roll ose.