Garmin Dezl 780 LMT D Europe

Garmin Dezl 780 LMT D Europe

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena70.990,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
Garmin Dezl 780 LMT D Europe
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis
 • Garmin Dezl 780 LMT D Europe
 • Vrhunski 7-inčni navigacioni uređaj za kamione sa magnetnim nosačem sa napajanjem i besplatnim ažuriranjima lifetime karata1
 • Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim krivinama, strmim nagibima i još mnogo toga
 • Uključuje besplatne saobraćajne informacije u stvarnom vremenu pomoću digitalnih saobraćajnih informacija ili aplikacije Smartphone Link, live usluge pomoću besplatne aplikacije Smartphone Link3
 • Jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi")
 • Kontrolišite dēzl™ 780 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obaveštenjima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavno ažuriranje karata i softvera bez računara
 • Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstualnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje
 • Za vozače "velikih vozila za robu" koji žele odgovarajući navigacioni uređaj sa velikim ekranom, naš dēzl™ 780 LMT-D GPS navigacioni uređaj za kamione sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir je idealan saputnik na drumu. Osim vrhunskih karata, navigacije s glasovnim upravljanjem i naprednih funkcija za povezivanje, uređaj dolazi i sa magnetnim nosačem sa napajanjem za sigurno pričvršćivanje koji se može lako skinuti kada izlazite iz kabine. Ostanite povezani, koncentrisani i na pravom putu na dugačkim putovanjima pomoću uređaja dēzl™ 780 LMT-D
 • Da biste maksimalno iskoristili ekran visoke rezolucije na kojem spajate dva prsta za zumiranje, dēzl™ 780 LMT-D isporučuje se s učitanim kartama koje sadržavaju upozorenja za uslove na ruti za kamione, kao što su visine mostova, oštre krivine, strmi nagibi i još mnogo toga, za većinu glavnih puteva i autoputeva. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite odgovarajuću rutu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona2.
 • dēzl™ 780 je opremljen detaljnim kartama Evrope koje uključuju ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih krivina, ograničenja težine i još mnogo toga, kao i relevantne podatke za većinu glavnih puteva i autoputeva. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite odgovarajuću rutu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg vozila. Dodatnu praktičnost pružaju jednostavni profili kamiona, sa kojima jednim dodirom tastera menjate veličinu prikolice.
 • Besplatne live usluge
  Što se događa na drumu ispred vas? Smartphone Link je besplatna mobilna aplikacija koja vaš dēzl™ 780 povezuje s vašim iPhone®uređajem ili pametnim telefonom sa Android™ sistemom. Posle uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu3 poput informacija o saobraćaju, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.
 • Besplatne live usluge
  Upravljajte glasom
  Praktična navigacija sa glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacionim uređajem za kamione dēzl™ 780 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama (glasovne naredbe ne funkcionišu na srpskom jeziku), tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredsređene na drum.
 • Upravljajte glasom
  Ostanite u toku uz ugrađeni Wi-Fi
  Budući da dēzl™ 780 sadrži ugrađeni Wi-Fi, možete jednostavno ažurirati karte i softver. Kada nova ažuriranja postanu dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, primićete automatski obaveštenje na ekranu. Tada jednostavno pritisnite Wi-Fi taster na ekranu da biste nadogradili podatke bez potrebe povezivanja dēzl uređaja s računarom. Posle toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.
 • Prednosti Bluetooth tehnologije
  Sinhronizujte pametni telefon ili tablet sa omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzl™ 780 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrisani na drum. Možete primati i prilagodljiva pametna obaveštenja4 za pozive, tekstualne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na ekranu vašeg navigacionog uređaja.
 • Prednosti Bluetooth tehnologije
  Jednostavno planiranje odmora
  Radi što jednostavnijeg života na drumu, dēzl™ 780 navigacioni uređaj za kamione omogućava jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima koja vam pomažu da maksimalno iskoristite svako zaustavljanje. Pronađite tačke interesa koje vole profesionalni vozači kamiona kao što su hrana, gorivo, mesta za odmor, tuševi, bankomati, Wi-Fi i još mnogo toga. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske pumpe, Wi-Fi i praonice kamiona.
 • Jednostavno planiranje odmora
  Zapisnik istorije servisa
  dēzl™ 780 ima i zapisnik istorije servisa u koji možete beležiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za beleženje podataka o broju pređenih kilometara na gumama, pritisku u gumama, zameni ulja i guma i drugih podataka.
 • Zapisnik povijesti servisa
  Otprema i praćenje
  dēzl™ 780 se isporučuje sa učitanim jednostavnim rešenjem za nadzor kamiona3 pomoću kojih upravnici voznih parkova mogu jednostavno pratiti vozače i komunicirati s njima, npr. slanjem tekstualne poruke sa adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstualne poruke i lako izraditi rutu do odredišta.
 • Otprema i praćenje Otprema i praćenje
  Dodajte pomoćnu kameru
  Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unazrad. dēzl™ 780 navigacioni uređaj za kamione je kompatibilan sa Garmin BC™ 35 bežičnom pomoćnom kamerom. Kada su upareni, na ekranu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimak koju odašilje kamera.
 • Jednostavna navigacija
  Osim vrhunskih karata i velikog ekrana koji lako možete videti sa bilo kojeg mesta u kabini, dēzl™ 780 se isporučuje i sa izuzetno jakim zvučnicima iz kojih možete jasno čuti govorna uputstva skretanje-po-skretanje, čak i kada sa druma dolazi buka.
 • Uključeni planer puta vam omogućuje izradu ruta sa više zaustavljanja i planiranje i skladištenje budućih putovanja. Takođe postoji i jednostavno oblikovanje ruta s kojim možete dodati tačku na karti dodirivanjem ekrana, tako da uvek možete prilagoditi rutu da uključuje željene puteve, gradove ili lokacije.
 • Aktivna pomoć za trake vam daje glasovna uputstva tokom vožnje i prikazuje jarke strelice na ekranu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sledeće skretanje ili izlaz sa autoputa. photoReal prikaz raskrsnica u boji prikazuje realistične grafike nadolazećih raskrsnica tako da se lakše možete snaći kada dođete do njih. Osim toga, Bird’s Eye prikaz raskrsnica daje detaljnu sliku raskrsnica autoputeva iz vazduha. Ekran za navigaciju dēzl uređaja takođe prikazuje vašu trenutnu brzinu, ograničenje brzine, put ili ulicu po kojoj vozite i očekivano vreme dolaska na odredište.
 • Jednostavna navigacija Jednostavna navigacija
  1Uslovi i odredbe korišćenja lifetime karata
  2Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne garantuje da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim predlozima ruta. Uvek poštujte sve saobraćajne znakove i uslove na putu.
  3Da biste pristupili Garmin live uslugama, morate preuzeti aplikaciju Smartphone Link na kompatibilnom pametnom telefonu koji podržava Bluetooth® i GPS (prodaje se odvojeno)
  4Potreban je pametni telefon s omogućenom Bluetooth® tehnologijom (prodaje se odvojeno)
 • Dimenzije 19,9 x 12,2 x 2,4 cm
  Veličina ekrana, Š x V 15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm
  Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
  Vrsta ekrana 6,95-inčni IPS izrazito širokog prikaza, TFT u boji, s on-cell kapacitivnim dodirnim ekranom
  Težina 437 g
  Baterija Punjiva litijum-jonska baterija
  Trajanje baterije 1+ sati
  GPS prijemnik visoke osetljivosti Da
  Mogućnost povezivanja sa sistemom za praćenje Da
  Karte i memorija
  Doživotno ažuriranje karti Da
  Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
  Detaljne karte u paketu Da; karta cele Evropa
  Ugrađena memorija internal solid state
  Mogućnost dodavanja memorije microSD kartica (nije u paketu)
  Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da
  Navigacione funkcije
  Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..." Da
  Upravljanje uređajem glasovnim komandama Da
  Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku) Da
  TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika) Da
  Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
  Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
  Bluetooth® bežična tehnologija Da
  Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
  Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati) Da
  Trip planner (planer putovanja) Da
  Trip log (zapisnik trase) Da
  Foursquare Da
  Smartphone Link Da
 • dēzl™ 780 sadržaj pakovanja
 • Prethodno učitana karta City Navigator® NT za Evropu
 • Lifetime karte1 i lifetime digitalne saobraćajne informacije2 (označeno slovima "LMT-D" posle broja modela na kutiji)
 • Prijemnik za lifetime saobraćajne informacije / kabl za napajanje u vozilu
 • Vakuumski nosač za vozilo
 • USB kabl
 • Dokumentacija