Garmin Zumo 395 LM

Garmin Zumo 395 LM

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena69.890,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
Garmin Zumo 395 LM Moto GPS
POKLON:MicroSD 16 GB kartica
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis
 • Garmin Zumo 395 LM
 • Avanturistički navigacioni uređaj za motocikle
  4,3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na isparavanja od goriva, UV zrake i teške vremenske uslove (IPX7)
 • Detaljne karte Evrope sa besplatnim lifetime ažuriranjima karata
 • Garmin Adventurous Routing™ traži krivudave ili brdske puteve i ograničava vožnju glavnim autoputevima
 • Upozorenja za vozača na oštre krivine, pružne prelaze, kamere za merenje brzine i još mnogo toga
 • Hands-free pozivanje
 • Upravljajte muzikom sa MP3 playera ili pametnog telefona na ekranu zūmo uređaja
 • Namenjen za pustolovinu, stvoren za vožnju

  Opremljen funkcijom Garmin Adventurous Routing™ koja vas vodi krivudavim, brdskim putevima kroz prirodu koje volite i svetlim lako čitljivim 4,3-inčnim ekranom osetljivim na dodir kompatibilnim sa rukavicama, zūmo 395LM je navigacioni uređaj za motocikle koji je stvoren za uzbuđenja.

   


  Prednosti Bluetooth tehnologije

  Sinhronizujte zūmo sa kompatibilnim pametnim telefonom3 i slušalicama ili kacigom sa Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) i moći ćete upućivati i primati bežične pozive. Telefon možete držati na sigurnom u džepu ili torbi i uprkos tome telefonirati potpuno koncentrisani na put.

  Uživajte u muzici na putovanjima

  Želite svoju muziku u pozadini tokom vožnje? zūmo vam omogućuje i upravljanje muzikom i multimedijskim zapisima na kompatibilnom MP3 playeru ili pametnom telefonu2 direktno na ekranu uređaja.

   

   

  Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača

  Kako biste uvek znali šta se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 395LM upozoriće vas na oštre krivine, pružne prelaze ili prelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozoriće vas i ako počnete voziti u pogrešnom smeru u jednosmernoj ulici. Primićete upozorenja i na kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo1 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor4 predložiće vreme i mesto za odmor koja biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na ekranu navigacionog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem tačaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim putevima.

  Keep a Sharper Lookout with Rider Alerts

  Zaboravite na vožnju sa praznim rezervoarom

  Ugrađeni putni računar sa digitalnim meračem goriva je sastavni deo vašeg uređaja zūmo 395LM. Ono vam omogućuje da procenite koliko još kilometara možete preći pre nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske stanice zaista će vas upozoriti kada je vreme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske stanice koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vreme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka tačaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mesta koja nude usluge servisa, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik istorije servisa kako biste jednostavnije mogli voditi beleške o datumima servisa, pređenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

  Lifetime ažuriranje karata
  zūmo 395LM se isporučuje sa besplatnim ažuriranjem karata5 za celi vek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije trenutno dostupne tačke interesa, puteve i navigacione podatke.

  Alati za navigaciju
  Pomoć za trake sa prikazom raskrsnica daje prikaz raskrsnica i prelaza na vašoj ruti kako biste lakše prolazili kroz komplikovane prelaze. Strelice jarkih boja na ekranu zūmo uređaja pokazuju traku potrebnu za sedeće skretanje ili izlaz. Tu je i funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja rutirate nazad istom rutom.

  Praćenje pritiska u gumama

  Kako biste bili još sigurniji na putu, zūmo 395LM je kompatibilan sa Garmin senzorom za praćenje pritiska u gumama6 (prodaje se odvojeno). Za svaku gumu je potreban poseban senzor za praćenje pritiska i radiće samo na gumama sa metalnim ventilima. Senzori pomoću bežične tehnologije prenose podatke o pritisku u gumama pa ih u stvarnom vremenu možete videti na ekranu svog zūmo uređaja.

  Kompatibilnost sa VIRB® kamerama
  Kako biste mogli snimiti najzanimljivije delove svoje vožnje, zūmo 395LM je kompatibilan sa Garmin HD akcionim kamerama iz serije VIRB(prodaju se odvojeno). VIRB kamerom možete daljinski upravljati i sa ekrana zūmo uređaja i pokretati ili zaustavljati snimanje. Snimanje je jednostavno i zabavno pa kasnije možete ponovno proživeti svaku pustolovinu.

 • Fizičke specifikacije i performanse
  Dimenzije 13,0 x 9,4 x 3,0 cm
  Veličina ekrana, Š x V 9,4 x 5,6 cm; dijagonala 10,9 cm (4,3")
  Rezolucija ekrana, Š x V 480 x 272 piksela, 480 x 272 piksela
  Vrsta ekrana WQVGA TFT ekran u boji sa belim pozadinskim osvetljenjem
  Težina 270 g
  Baterija Punjiva litij-ionska baterija
  Trajanje baterije Do 7 sati
  Vodootporan Da (IPX7)
  GPS prijemnik visoke osetljivosti Da
  Utičnica za slušalice/ audio izlaz Da
  Kompatibilnost sa sistemom praćenja pritiska u gumama Da
  Upravljanje VIRB kamerom Da
  Karte i memorija
  Doživotno ažuriranje karti Da
  Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
  Detaljne karte u paketu Da
  Ugrađena memorija Ugrađeni solid state
  Mogućnost dodavanja memorije microSD™ kartica (ne isporučuje se)
  Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da
  Navigacione funkcije
  Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku) Da
  Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
  Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
  Bluetooth® bežična tehnologija Da
  Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
  MP3 plejer Da
  Trip planner (planer putovanja) Da
  Trip log (zapisnik trase) Da
  Dodatno:
  Sistem za praćenje pritiska u gumama (ANT+): da; pojedinačni senzori prodaju se odvojeno
  Izrada rute pomoću funkcije Zavojiti putevi: da
  Napajanje uređaja putem kabla za napajanje trebalo bi biti do 12 V (tipično) i do 1 A. Potrošnja električne energije zūmo uređaja je 5 V; 2 A.

 • POKLON:MicroSD 16 GB kartica