Tesla klima uređaj TT51TP21-1832IAWUV
Tesla klima ure?aj TT51TP21-1832IAWUV
Tesla klima ure?aj TT51TP21-1832IAWUV

Tesla klima uređaj TT51TP21-1832IAWUV

ŠtampanjeEmail
Prodajna cena55.790,00 RSD
Popust
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_KOMAD:
Tesla klima uređaj TT51TP21-1832IAWUV Inverter
Troškovi isporuke
24h.gif
Opis
 • Tesla klima uređaj TT51TP21-1832IAWUV
 • Predstavljamo vam naprednu tehnologiju u službi idealne sobne temperature: Tesla klima uređaje, inspirisane vašim potrebama i omiljenim prostorima. Bez obzira na godišnje doba, Tesla klima uređaji donose maksimalan komfor u vaš dan, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku sa ljudima koje volite.
 • Uz Teslu, klimatizacija postaje inovativna i intuitivna. Uz pomoć temperaturnog senzora u daljinskom upravljaču, klima uređaj automatski podešava program po kojem radi. Ova korisna funkcija doprinosi pametnijem i jednostavnijem načinu održavanja optimalne sobne temperature.
 • Klima uređaj može da vrši nadzor nad svojim radom i automatski identifikuje problematične ili neispravne delove. Ukoliko se to desi, kod greške će se pojaviti na displeju, što čini održavanje još lakšim i efikasnijim.
 • Vaš klima uređaj pametno fokusira strujanje vazduha u različitim modalitetima rada, usmeravajući ga u skladu sa takozvanim „stilom pokrivača“ kada izbacuje topao, a „stilom tuširanja“ kada izbacuje hladan vazduh. Ova funkcija pomaže balansiranju temperature u svakom delu prostorije.
 • Kompresor visoke frekvencije pomaže vašem klima uređaju da brže počne da izbacuje hladniji ili topliji vazduh: do 18°C za samo 30 sekundi, ili vazduh temperature od 40°C za samo 60 sekundi. Na ovaj način, željena temperatura se postiže u kraćem roku.
 • Galvanizovani čelik i šest slojeva antikorozivnog premaza čine da spoljna jedinica klima uređaja izgleda kao nova, čak i nakon dužeg izlaganja suncu i kiši.
 • Displej uređaja je vešto skriven unutar panela, za jednostavan i lep izgled koji se slaže uz svaki dizajn interijera. Ovakva pozicija omogućuje lak pristup, na način koji ne narušava prijatnu estetiku uređaja.
 • Zahvaljujući Wi-Fi funkciji, svoj klima uređaj možete kontrolisati i uz pomoć mobilnog telefona ili drugih pametnih uređaja. Uz dodatnu lakoću i fleksibilnost, ova opcija vam pomaže da izbegnete sva ona duga traženja daljinskog upravljača koji zapadne iza kreveta!
 • Specifičan dizajn omogućuje hladnom vazduhu da prolazi kroz mikro otvore, što pomaže pri stvaranju laganijeg protoka vazduha koji dolazi iz klima uređaja. Recite zbogom jakom strujanju vazduha i uživajte u nežnijem vazduhu iz vašeg Tesla uređaja!
 • Tip klime Inverter
  Energetski razred A++/A+
  Kapacitet (Btu) 18000
  Tip gasa R32
  Nivo buke 27 dB
  Nominalni kapacitet hlađenja 5100
  Nominalni kapacitet grejanja 5130
  SEER 6.1
  SCOP 4
  Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a) 293
  Godišnja potrošnja grejanje (kWh/a) 1373
  Neto dimenzije unutrasnje jedinice mm 920×306×195
  Neto dimenzije spoljasnje jedinice mm 853×602×349